Over ons

Wij zijn WeAddVentures, de makers van het StartupWerkboek, Theodor van der Velde, als voormalig directeur van het Saxion Centrum van Ondernemerschap, en Berrie Coelman, als voormalig projectleider van het Saxion Startup Center, hebben door hun jarenlange begeleiding van honderden Startuppers een enorme theoretisch en praktische ervaring opgedaan.

WeAddVentures betekent enerzijds dat we Startuppers helpen bij het opzetten van een eigen bedrijf (WeAddVentures), maar dat we eigenlijk willen dat wij samen het avontuur willen aangaan (WeAdVentures) bij de zoektocht naar je optimale businessmodel.

Wil jij je idee uitwerken tot een kansrijk bedrijf? Zie jij het wel voor je een eigen bedrijf te runnen? Dan ben je een ‘Startup’. Je kunt dit werkboek dan goed gebruiken. Dit werkboek helpt je om in slechts twaalf stappen jouw optimale businessmodel te vinden. Je leert welk probleem je voor je klanten oplost, je ontdekt waar je klanten zitten en je weet dat ze willen betalen voor jouw product of dienst. In dit werkboek lees je over verschillende Startup-methodieken en  - theorieën, oefen je met een handige toolbox en ontdek je de nieuwste ontwikkelingen die je als Startup moet weten. Doen én leren staan centraal: onderzoeken wat wel en niet werkt, leren van je eigen fouten en bijsturen waar nodig.

Experimenteren, leren en vooral doén zijn volgens Theodor en Berrie de uitgangspunten voor een succesvolle Startup.