Meest gestelde vragen

Wat is het StartupWerkboek?

Het StartupWerkboek is een gratis te downloaden ebook (Nederlands of Engels), dat jij als startende ondernemer, kunt gebruiken bij je zoektocht naar je optimale businessmodel. Met het boek (128 bladzijden), kan je in 12 stappen het gehele business development-traject doorlopen. Het boek geeft per stap korte uitleggende teksten en vragen die relevant zijn voor die stap. Het biedt de mogelijkheid om via Google verdieping te zoeken. Wij hebben dat ook al voor je gedaan met de Toolbox, die beschikbaar is en die je apart kunt bestellen al dan niet samen met de  nieuwe gedrukte versie van het StartupWerkboek.

Waarom zou ik het Startupwerkboek gebruiken?

Uit onderzoek is gebleken dat 72% van de Startuppers een idee hebben, waar niemand op blijkt te wachten. Ze hebben een tof idee, maar een idee is geen product/dienst en een product/dienst is geen bedrijf. Zeven op de 10 Startuppers halen daardoor niet het tweede jaar. De methodieken die in het werkboek zijn beschreven helpen je als Startupper met het onderzoek of jouw idee daadwerkelijk kansrijk is en of je er geld mee kan verdienen.

Wat is de Toolbox?

De Toolbox, is een set aan documenten, sjablonen, links, presentaties, films en boeken, die je kunt gebruiken bij je business development (als Startup of als coach/business-developer). De Toolbox is groeiende en wordt continu aangevuld met de nieuwste theorieen en hulpmiddelen.

Waarom is het Ebook GRATIS?

Wij willen dat elke Startupper de kans krijgt om een eigen bedrijf op te starten. Wil je meer hulp dan kan dat door middel van de Toolbox, waarvoor we een kleine bijdrage vragen. Het is ook mogelijk om de gedrukte versie aan te schaffen, of apart toegang te vragen voor de Toolbox.

Ik wil meer hulp/coaching bij het traject

Wij zijn bezig om in heel Nederland coaches op te leiden, die Startuppers kunnen helpen op basis van het StartupWerkboektraject. Neem contact met ons op, wij zoeken een goede coach voor je.